نعناع برای مشکلات گوارشی مفید است؛ علائم گوارشی مانند سوهاضمه، ناراحتی معده، درد معده، گاز، نفخ و… را بهبود می بخشد، ماهیچه های صاف دستگاه گوارش را شل می کند و سندرم روده تحریک پذیر را بهبود می دهد، عملکرد مغز را تقویت می کند یعنی هوشیاری را افزایش و ناامیدی، اضطراب و خستگی را کاهش می دهد، درد شیردهی را کم می کند، سرماخوردگی و آنفولانزا را تسکین می دهد و بوی بد دهان را کاهش می دهد.
درحالیکه باید دانست این بایدها و قوانین ذهن فرد است که با دنیای واقعی مطابقت ندارد. در دنیای واقعی لزوماً به کسی که محبت میکنیم، با احترام رفتار نمیکند.
به این دلیل شیرینیها بلافاصله پس از مصرف، اضطراب را کاهش ولی اندکی بعد اضطراب را افزایش میدهند.
از دهه ۱۹۷۰ دانشمندان به اثرات آرامشبخش نرم دویدن پیبردند. نرم دویدن، راه رفتن، شنا کردن و … باعث میشود تا شخص در اندیشه با خود فرو رود و به شکلی به حالت مراقبه برسد. محققین متوجه شدند که دوندگان حرفهای زمانی که از تمرین باز میمانند نشانههای بیقراری و اضطراب نشان میدهند که شبیه قطع داروهای شیمیایی است.
مانند هات داگ، سس، سیبزمینی سرخ کرده و چربیهای اشباع شده باعث افزایش افسردگی میشوند.
مانند: فرد پس از آنکه تصادف میکند با خود میگوید: «من دلم رضایت نداشت که به این سفر بروم»، در حالیکه این فرد چنان اضطراب دارد که برای انجام هر کاری تردید دارد.
اسطوخودوس گیاهی گلدار از خانواده نعناع است. بسیاری از افراد از اسطوخودوس برای کمک به آرام کردن اعصاب و کاهش اضطراب استفاده می کنند.
شرایطی است که بیمار بدون دلیل مشخصی دچار تشویشهای شدید و حادی میشود که به وحشت بیمار ختم میشود. این حالت بیش از چند دقیقه بهطول نمیانجامد. نشانههای آن عبارت است از: تنگی نفس، تشدید ضربان قلب، تپش قلب، سرگیجه، احساس خفگی، تعریق، دل آشوبه، احساس حقیقی نبودن، کرخت شدن سر انگشتان، داغ شدن یا سرد شدن، ترس از دیوانه شدن یا از دست دادن کنترل، ترس از مردن.
اضطراب خود را در شکلهای متفاوتی ظاهر میسازد که به شش نمونهی آن در اینجا بهطور مختصر اشاره میکنیم.
آویشن شیرازی؛ فواید و خواص، نحوه مصرف و ترکیبات و مضرات آن
۲. مصرف ویتامینهای ب کمپلکس (ب۱۲: جگر، تخممرغ، گوشت، ماهی. ب ۶: موز، گردو، غلات و سبزیجات، ب ۱: گندم و برنج سبوسدار، جو دو سر، بادامزمینی، لبنیات، سبزیجات، مغزیجات) باعث کاهش here اضطراب و افسردگی است.
۳. سی وارد، برایان لوک (۱۳۸۸). مدیریت استرس. مترجم: مهدی قرچهداغی. نشر پیکان.
مصرف زیاد نمک باعث کاهش پتاسیم در بدن و افزایش فشار خون میشود که هر دو اضطرابزا است. مصرف شکر و مواد قندی ساده نیز باعث اضطراب در بدن میشوند.
بابکسالم: قرار نیست در هر امتحانی موفق شوم و عدم موفقیت بهمعنای بیارزشی من نمیباشد و من باید شرایط سخت امتحان را نیز در نظر بگیرم.